Poctivá jedenáctka, kterou uhasíte žízeň po sportu či práci. Nižší stupňovitost vyvažuje plnost těla a vyšší hořkost.
Pivo a svaly sice nejsou největší kamarádi, přesto to byla právě posilovna, kde začal příběh pivovaru Stern. Sládek Mike (Michael Stern) při zvedání činek neustále básnil o tom, že by se chtěl živit vařením piva. Posledních pár měsíců totiž nedělal nic jiného, než zkoušel a vylepšoval další a další druhy svrchně kvašeného piva. Kam s pivem přišel, tam ho kamarádi, známí i neznámí chválili. A tak Kamil (Kamil Gric), kamarád a markeťák, pod tlakem bench pressu souhlasil se založením vlastní značky piva. V březnu 2018 jsme poprvé uvařili větší várku piva, chtěli jsme si vyzkoušet, jaké je to ho skutečně prodat. Potvrdilo se nám, že lidem chutná a vracejí se za ním. Že spokojení jsou i hospodští. Že jít do toho naplno není úplně bláznivý nápad, ale vážná myšlenka, která s trochou úsilí může fungovat. Když říkáme, že jsme se rozhodli pivovar si postavit, myslíme to doslova. Našli jsme menší prostor v centru Brna a poslední měsíce skoro každou volnou chvíli strávili uvnitř. Vylitím podlah, postavením chlaďáků, sestavením vzduchotechniky, vlastního šrotovníku, rozvaděčů, myčky sudů a milionu dalších věcí. Spoustu jsme toho zvládli sami, ale spoustu jen díky obrovské pomoci a podpoře ostatních. Ale co je hlavní, náš pivovar už skutečně stojí a funguje. Je malý a řemeslný od začátku až do konce. Požehnal mu i úřední šiml. A ačkoliv není nejhezčí ani nejmodernější široko daleko, jsme na něj hrozně hrdí.